tisdag 3 juli 2012

SEMESTER!

Ojojoj, vilka härliga semesterdagar jag har haft hittills i Stockholm! Påbörjade dem igår, dryga tre timmars båtresa, en dryg timme på tåg och sedan lite bussåkande till andra änden av Söder för att dumpa väskan hos Ronja och Denice innan en tur till stan. Medan de andra vaccinerade sig blev det en väldigt sen lunch, på Blueberry. ♥ Så blir det om jag får bestämma alldeles själv! Gött va're! 
Sen hemförbi brudarna en sväng innan tåg igen, tillbaka till Nynäs för ännu mera båtåkande - denna gång med motorbåt ut till en klippig liten vik. Grill, snickarkorv & fullkornsbröd, jordgubbar doppad i egentillverkad mjölkchoklad (båtägarens mor hade visst chokladtillverkning med butik i huset!) och till och med lite grillad pizza. Den lämnade jag dock till de andra att äta av...

Idag vart det heldag med Malin på Skansen med allsång och allt! Från kl 14 var vi mest stillasittande på en obekväm bänk. Men det resulterade åtminstone i bra platser precis vid gången. Inte perfekt scenvy kanske, men helt okej. Vi såg de flesta på nära håll istället helt enkelt ;)
Det där med att äta fick bli sådant som kunde ätas med händerna - souvas till lunch och korv&bröd till middag. Så ingen kunde ta våra platser! Vrålhungrig när man kom hem. Proteinshake och pinsamt mycket vindruvor. Avslutar dagen med veckans plankutmaning och nu stupar jag i säng och laddar inför gym med Oskar imorgon. Kan bli tungt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar