måndag 30 januari 2012

Early evening

Jag borde för tusan ha sovit nu! Men jag fastnade i telefon med systra mi, så det får det vara värt, den där extra tröttheten imorgon bitti när klockan ringer 04:50. Precis som den gjorde i morse. Och kom jag upp idag kommer jag nog upp imorgon också. Jag trivs ju, som sagt. Till alla er som bor i Stockholm - KOM TILL MIG! Det finns fem sittplatser i mitt mysiga lilla café, ni får slåss om dom. Så får jag öva på att skumma mjölk och får sällskap på köpet. Kan inte direkt påstå att det är livat där på vardagarna. Men mysigt! Och otroligt skönt att ha jobbat färdigt för dagen redan halv två!
Då blev det storhandel, hem och äta, försöka göra en paj att ha senare i veckan och springa till pendeln. Dubbelpass på House of Shapes - 1. BodyPump. 2. Spinning.
Officiellt: jag hatar spinning. Jag har försökt, flera gånger nu. Nej, bara nej. Särskilt i en sal där det inte finns någon klocka. Jag hatar att inte veta hur mycket jag gjort och hur mycket som är kvar. Ja, jag är en stressad person, alltid på väg någon stans för att göra något. Ofta helt oviktigt, men alltid något.
Pajdegen som jag förgräddade innan jag åkte åt jag direkt ur formen när jag kom hem. Var ju tvungen att testa innan skiten åkte i soporna. Seriously, vad är det här för HEM som inte har en normal pajform!? Det enda jag hittade var en gratängform. (Mamma, ta hit min pajform!) Och ja, jag har väldigt konstiga matvanor. Särskilt när jag har tränat, då skriker min kropp efter allt. Hade troligtvis till och med fått i mig surströmming.

Juste, en bild på mitt goda äggslem:
(Räck upp handen om ni tycker det ser gott ut. Ingen? Fine...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar