tisdag 7 februari 2012

Träningsvärk?

Efter benpasset ångrade jag bittert att jag valde trapporna framför rulltrappan när jag senare skulle in till stan för att möta Ronja, Josefin och hennes schweiziska pojkvän. Men fan vad nöjd jag var! Jag och smith-maskinen är från och med nu bästa vänner. Mina lår och rumpa kommer däremot hata den där "mr Smith". Gymma i lugn och ro, ingen tidspress och inte en massa folk i vägen, helt underbart. Och jo, de nya skorna var precis så bra som de kändes i butiken!
Utfall med bakre ben på bänk (i smith), front squat, stående vadpress, utfall med vikt, knäböj (i smith), bollindrag, leg curl+leg extension i maskin. 
Uppvärmning 15 min på crosstrainer, nedvarvning 10 min på cykel.
Konstant genomblöt av svett. Kändes hur bra som helst!

Sen, som sagt, fika/lunch i staden. Fina Josefin var hemma på besök ifrån Schweiz och hade med sig sin pojkvän dessutom. Mycket trevligt! Vi hade dock fått hans tillåtelse att prata svenska hela tiden för att hinna med lite ordentlig catch-up, han satt mest och åt och såg allmänt nöjd ut med att få vara med Josefin i Sverige en sväng. Har inte träffat flickan sedan i somras, så det var en trevlig stund där på Wayne's!
Så har jag nu sista kvällen med mamma på besök, så vi ska göra en favorit i repris med brie, bröd och marmelad och se slutet av filmen vi inte orkade se klart igår. Och: KAFFE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar