lördag 7 april 2012

Party like a rockstar

Det var fullt upp igår; direkt från träning till lunchbordet, till duschen, till släkten, till hemmet, till staden. Allt det där hann jag med inom loppet av fem-sex timmar. Och med tanke på att man inte direkt stress-träffar hela tjocka släkten på nästan 30 pers så tog ju det drygt två timmar där. Traditionell äggtoddy och fika hos farmor bror, med alla släktingar (nästan) på pappas sida av släkten.
Tog träningen innan, sen blev det socker och ägg och kakor för hela slanten.
Och på kvällen blev det en massa alkohol. Eller, inte en jättemassa, men tillräckligt för att det skulle bli bra med drag i alla fall! Och tillräckligt för att jag idag skulle få känna mig seg och sliten hela dagen. Frusen efter en promenad i slask med bara en strumpa innanför Conversen och alldeles för lite kläder under jackan. Trött efter alldeles för lite sömn eftersom Hamnplan hade långöppet på långfredagen. Extra mör i kroppen efter att ha lastat på ordentligt på träningspasset igår. 
Har tydligen inget annat val än att ladda om inför kvällen ikväll heller. Byter ut det vita mot rosé ikväll, för att få vädergudarna att fatta att det ska börja närma sig sommar, inte börja snöa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar