onsdag 8 augusti 2012

Brudgym!

Jo tjena att det där kaffet imorse var starkare än vanligt? Fortfarande seg i hela kroppen när jag anlände till gymmet. Men, som alltid, väl på plats piggnar man till. En uppvärming på 10 min på löpbandet och tröttheten var bortglömd. Det var girlpower på gymmet idag! En stackars kille var där första tiden, men sedan kapitulerade han. Så många vältränade snyggingar blev väl för mycket. Nej, skämt åsido. Men det känns bara så bra på nåt vis när det bara är brudar på gymmet. Inte för att jag brukar backa undan när det är killar/män där, men det känns ändå extra tryggt med brudarna. Och coolt. Att det inte bara är aerobics och zumba som gäller förr oss tjejer, att vi också kämpar på och pumpar muskler och stönar i gymmet.

Dagens träning blev biceps och bröst, mer biceps eftersom sjukgymnasten säger så..
Stångcurls // lutande bröstpress, bamsecurls // flyes i cable, pullups, liggande curls i cable, hammercurls // lutande hantelflyes. Plus planka och sidoplanka.
Hann bara ett varv innan jag var tvungen att stressa in i duschen för att hinna hämta iPhonen från verkstan. Inte lagad, men åtminstone fungerande. Inte längre socialt handikappad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar